Bomboane cu piersici si nuca de cocos






Mai nou, se spune ca februarie este luna iubirii. Abia a trecut Valentine's Day ca in curand incepe Dragobetele nostru romanesc. Daca sunteti genul care sarbatoriti oricare dintre aceste zile, atunci sigur vreti sa pregatiti si ceva dulce si aromat persoanei iubite. Va propun astazi niste bombonele pe cat de rapide, pe atat de delicioase. De fapt, ca sa prepari aceste bomboane chiar nu ai nevoie de nicio sarbatoare, ci le puteti pregati oricand doriti un dulce rapid si delicios! 
Sunt sigura ca ati mai pregatit bomboane Rafaello si ca acum va aduceti aminte de ele, insa eu va zic ca acestea sunt chiar speciale! Am folosit piersici din compot de la Sun Food si sa stiti ca au iesit minunat! Sunt delicate, usoare si tare bune! 

Ingrediente:
1 cutie lapte condensat indulcit 390 g
250 g fulgi nuca de cocos
1 conserva piersici SunFood 820 g 
100 g ciocolata neagra


Intr-un castron incapator puneti fulgii de nuca de cocos


Turnati continutul conservei de lapte condensat indulcit si amestecati totul bine. 



Desfaceti conserva de piersici, scurgeti bine de tot piersicile de suc, tocati-le bucati mici si apoi puneti-le intr-un prosop curat de bucatarie. Stoarceti prosopul astfel incat sa scoateti aproape tot lichidul din piersicile tocate. 



Puneti bucatile de piersici in amestecul de nuca de cocos si lapte condensat si amestecati din nou



Compozitia va arata asa


Luati cate o lingurita de compozitie si formati bilute de marimea unei nuci, sau daca doriti mai mari, de marimea unei mingi de ping pong. Dati bomboanele la frigider pentru 20 de minute. 


Puneti ciocolata rupta bucati intr-un bol termorezistent si puneti bolul deasupra unei oale cu apa fierbinte. Topiti ciocolata incet si turnati-o intr-un pos de bucatarie. Puteti topi ciocolata si la cuptorul cu microunde, avand grija sa opriti cuptorul la fiecare 10 secunde si apoi sa amestecati cu o lingurita. Scoateti bomboanele de la frigider, asezati-le pe o hartie de copt.
Trasati liniute de ciocolata peste bomboanele racite. 



Mai dati bomboanele la frigider pentru inca 10 minute 


 Acum le puteti servi


De asemenea puteti sa le puneti in pungute de celofan si sa le daruiti celor dragi. 


Reprezinta nu doar o gustare delicioasa, dar si un cadou tare dragut!


 Enjoy!