Salata de naut cu somon afumat





La multi ani, dragii mei! Bine v-am regasit pe blog! Sper ca ati petrecut zile frumoase si imbelsugate alaturi de cei dragi! Va doresc un An nou minunat cu multa sanatate, impliniri si multe povesti frumoase! Sa va aduca noul an tot ce nu v-a adus anul trecut! Sa va surprinda frumos! :)
Pe Facebook am pus un album cu o parte din bucatele festive care s-au aflat pe masa noastra de Revelion. Bineinteles ca in seara respectiva nu am putut manca nici macar jumatate din toate cate au fost, asa ca a doua si a treia zi am tot savurat din preparate :). 
Voi ce preparate ati avut pe masa voastra de Revelion? Sunt foarte curioasa sa aflu! Haideti, va astept cu comentarii aici :). 
Dar dupa atatea bucate bune si delicioase, zic sa continuam cu ceva mai usor dar la fel de gustos si hranitor. O salata delicioasa si consistenta, mai ales ca si contine minunatul naut de la SunFood



Ingrediente:

1 conserva naut 400 g Sun Food 
6 rosii cherry
1 castravete
4 ridichi
150 g somon afumat
frunze salata verde creata
frunze salata rosie
1 mana valeriana
1 lamaie verde, lime
1 lingura ulei de masline
sare
piper
(optional) germeni ridichi


Pentru inceput tocam castravetele, taiem rosiile cherry in doua, ridichile rondele, iar somonul cubulete..


rupem salata in bucati potrivite



Desfacem conserva de naut si o scurgem bine de apa


Intr-un bol incapator amestecam toate cele mai de sus.


Intr-un bol mic facem vinegreta: stoarcem zema de lime, punem sare si piper dupa gust, turnam uleiul de masline si cu ajutorul unui tel amestecam totul bine pana ce obtinem o emulsie.


Turnam emulsia peste salata 


Amestecam totul bine


impartim salata in bolurile de servit, garnisim cu germeni de ridichi pentru o nota usor picanta



 Enjoy!