Un Crăciun într-o cutie de pantofi




Spiritul Crăciunului nu înseamnă numai zăpadă, Moș Crăciun și povești frumoase. Înseamnă și dăruire, speranță, visuri împlinite, dragoste față de ceilalți, iubire, iertare...ohooo și câte mai înseamnă!
Dacă în timpul anului de fiecare dată când vedem un anunț umanitar ne gandim că mereu este nevoie să donăm bani, acum în perioada Crăciunului simțim nevoia să dăruim ceva, să facem pe cineva să zâmbească, să ajutăm pe ceilalți, să vedem copii fericiți.
Vă invit să vă alăturați și voi campaniei ShoeBox 2012 în cadrul căreia puteți aduce zâmbetul pe fețele unor copii care fac parte din familii dezorganizate, sau copii orfani, fete și băieți cu vârste cuprinse între 2-18 ani, din zona orașului Cluj și nu numai. Printr-un gest mic, chiar putem face copii fericiți!

Ce trebuie să faceți:
1. luați o cutie obișnuită de pantofi (de unde și denumirea de ShoeBox).cu corp și capac,
2. alegeți o coală de împachetat cadourile (să fie cât mai veselă, în ton cu spiritul Crăciunului); împachetați frumos cutia și capacul în coala de hîrtie
3. gândiți-vă la un copilaș, băiețel sau fetiță și la vârsta sa
4. alegeți jucării (mașinuțe, păpuși, jocuri), alimente (conserve, preparate vidate, dar sa fie etanș), dulciuri (ciocolată, bomboane, biscuiți), îmbrăcăminte(hainuțe, bluze, ciorapi groși, căciuli, mânuși, fulare...), rechizite( caiete, creioane, carioci, ....), cărți, obiecte de igienă personală (săpun, șampon, pastă de dinți...)  pe care le puneți în cutia de pantofi.
5. atașati pe cutie un bilețel pe care specificați vârsta și sexul copilașului la care v-ați gândit, astfel încât să fie distribuită mai ușor.
6. trimiteți cutia de pantofi la sediile ShoeBox din București sau din țară, sau duceți-le chiar voi la sediile respective. Locațiile le găsiți AICI.

câteva precizări:

-hăinuțele pot fi noi sau purtate, dar să nu fie rupte, pătate sau deteriorate
-asigurați-vă că alimentele și dulciurile nu sunt perisabile, că se află în perioada de valabilitate și că rezistă bine pe drum
-încercați să nu trimiteți fructe (se pot strica ușor pe drum sau pot îngheța)
-puteți strecura in cutie și o felicitare de Crăciun sau un bilețel cu gânduri frumoase
-din cate am văzut prin poze, mai toate cutiile au cam aceeași mărime, în felul acesta, copilașii se vor simți toți la fel de fericiți și iubiți.
-puteți lăsa numele, prenumele și adresa de mail pentru ca mai apoi să fiți anunțați unde și la cine a ajuns cutia voastră.
-puteți chiar să sugerați unele zone din țară unde știți că sunt copii care ar putea avea nevoie de darurile voastre
-cutiile se pot trimite la adresele specificate până pe data de 15 decembrie 2012.
-și cel mai frumos lucru din toată această campanie mi s-a părut faptul că aceste cutii vor ajunge exact așa cum le-ați aranjat și împachetat voi, direct în mânuțele copiilor! :)

Mai multe detalii, poze din campaniile anterioare, dar și instrucțiuni de ambalare și filmulețe găsiți pe http://shoebox.ro/, sau vă puteți alătura paginii lor de Facebook http://www.facebook.com/ShoeBox.ro. Acolo pe pagină, veți fi la curent cu modalitatea de distribuire a cutiilor voastre, veți găsi poze și filmulețe AICI, mulțumiri, voioșie și muultă dragoste!


Anul acesta chiar putem avea Un Crăciun din suflet....


ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!